بزرگ ترین گالری عکس گیلان

عکس غذاهای گیلان - سری 02 - مــــی گــــیلان | مــــی گــــیلان
مــــی گــــیلان
آخرین دیدگاه‌ها
    بایگانی شمسی
  • کد مطلب : 549
  • تاریخ انتشار : ۱ - ۱۱ - ۱۳۹۷
  • دیدگاه : 0
  • عکس غذاهای گیلان – سری ۰۲

    عکس غذاهای گیلان – سری ۰۲

    عکس غذاهای گیلان – سری ۰۲

    عکس غذاهای گیلان – سری ۰۲

    عکس غذاهای گیلان – سری ۰۲
    عکس غذاهای گیلان – سری ۰۲
    نزدیکی استان زیبای گیلان به سواحل خزر و کوه های سربه فلک کشیده جنگلی، مناطق زیبا و سرسبز، زمین های کشاورزی وسیع و عطر برنج و چای که از محصولات مشهور و محبوب این استان است و باغ های زیتون همگی چشم نوازند و مسافران و علاقه مندان بسیاری را در فصل های مختلف سال ...

    گیلان|رشت|گیلانی|رشتی|استان گیلان|شمالپشمالی|غذای گیلا|غذای گیلانی|ایران|غذای محلی|غذای شمالی|غذای رشتی|gilan|guilan|rasht|shomal|iran|ghazaye shomali|ghazaye irani|ghazaye gilani|غذای ایرانی

    نزدیکی استان زیبای گیلان به سواحل خزر و کوه های سربه فلک کشیده جنگلی، مناطق زیبا و سرسبز، زمین های کشاورزی وسیع و عطر برنج و چای که از محصولات مشهور و محبوب این استان است و باغ های زیتون همگی چشم نوازند و مسافران و علاقه مندان بسیاری را در فصل های مختلف سال به این سرزمین می کشانند. خونگرمی و مهمان نوازی مردم و غذاهای خوشمزه این سرزمین علاوه بر جاذبه های توریستی بسیار دیگر و صنایع دستی رنگارنگ و منحصر به فرد برای گردشگران خارجی و داخلی وسوسه انگیز است . برای بازدید و گردش در این استان زیبا می توان در هتل های شهرهای مختلف این استان از مانند : رشت، تالش، بندر انزلی، رودسر، فومن، ماسال، آستارا، چابکسر، ماسوله، کیاشهر، لنگرود، لاهیجان و آستانه اشرفیه اقامت نمود .

    غذاهای محلی استان گیلان به دو دسته اصلی تقسیم می شوند :

    ۱- غذاهای اصلی :

    باقلا قاتق,میرزا قاسمی,ترش تره,کویی تره,سیر قلیه,سیرابیج یا سیراویج,خورش آلو مسما,اناربیج,واویشکا,کاله کباب,کباب ترش,ترش آش,فویج یا فیبیج یا ماهی شکم پر,پلا کباب یا پلو کباب,کوکوی اشپل,کولی ماهی,باقلا وابیج,ورقه بادمجان,غوره مسما و ...

    ۲- مخلفات غذا

    این مخلفات همراه با غذاهای اصلی و با پلو و یا نان صرف می شوند. به لطف موقعیت جغرافیایی این استان، تنوع غذایی بسیار گسترده است. سبزیجات و گیاهان متعدد از یک سو، فلفل سبز، ترب و برگ ترب، سیر، پیاز، گردو، باقالی تازه یا باقالی خشک در آب خیسانده شده و زیتون به وفور همراه غذاها در فصل های مختلف مصرف می شود.

    [تعداد: 0    میانگین: 0/5]
    , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
    ارسال نظر

    خبرنامه سایت
    برای عضویت در خبرنامه ایمیل خود را بدون www در کادر زیر وارد کنید و روی عضویت کلیک کنید.
    ما هرگز ایمیل شما را اسپم نخواهیم کرد .
    تبلیغات بنری
  • تبلیغات
  • تبلیغات
  • تبلیغات
  • تبلیغات
  • جدیدترین مطالب سایت
    عکس غذاهای گیلان – سری ۰۳

    عکس غذاهای گیلان – سری ۰۳

    عکس غذاهای گیلان – سری ۰۳

  • تاریخ : ۱۹ - ۰۱ - ۱۳۹۸       دیدگاه : 0
  • عکس غذاهای گیلان – سری ۰۲

    عکس غذاهای گیلان – سری ۰۲

    عکس غذاهای گیلان – سری ۰۲

  • تاریخ : ۱ - ۱۱ - ۱۳۹۷       دیدگاه : 0
  • عکس غذاهای گیلان – سری ۰۱

    عکس غذاهای گیلان – سری ۰۱

    عکس غذاهای گیلان – سری ۰۱

  • تاریخ : ۲۵ - ۱۰ - ۱۳۹۷       دیدگاه : 0
  • پربازدیدترین مطالب
  • روزانه
  • هفتگی
  • ماهانه
  • کلیه حقوق مادی و معنوی این اثر برای سایت مــــی گـــیلان محفوظ می باشد .

    تهیه و تولید : پارس وی پی